اهداف کلی

برنامه های پژوهشی فناوری قطب علمی مدلسازی وکنترل دستگاهها

قطب علمي مدلسازی و کنترل دستگاهها با هسته ای متشکل از اساتید برجسته گروه ریاضي کاربردی دانشگاه فردوسي مشهد با تاکید بر کاربرد ریاضي در سایر علوم از طریق مدلسازی های ریاضي در دو ره دوم احداث و سپس در دوره سوم ابقا گردید و هم اکنون در دوره جدید اعضای هسته را معرفي نموده وبرنامه پیشنهادی خود را بشرح زیر ارائه مي دهد:

.اعتلای امرپژوهش و پی ریزی تحقیقات اساسی و نوین با هدف ایجاد یک جامعه دانایی محور و بر مبنای نیازهای جامعه و اعتلای موقعیت علمی کشور

تولید دانش فنی و کاربردی و دستیابی به فناوری های نوین به گونه ای که پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.

.گسترش مرزهای دانش جهت ارتقا جایگاه علمی کشور.

.انجام تحقیقات و فعالیت های علمی بین رشته ای که طبیعتا منجر به پیدایش دوره های میان رشته ای جدید نیز می گردد.

.ایجاد همکاری های علمی با دانشگاه ها و مراکز علمی  پژوهشی و تحقیقاتی داخلی و خارجی و فراهم آوردن زمینه مساعد برای مشارکت هرچه بیشتر؛ مراکز علمی بین المللی در مسیر تولید علم و ارتقاء کیفی فعالیت های علمی به صورت هدفمند.

.تربیت نیروهای انسانی متخصص داخلی و خارجی و پژوهشگران برجسته و ارتقاء کیفی دوره های تکمیلی اعم از دوره های ارشد، دکتری.

ایجاد محیط علمی پویا ومناسب برای فعالیت های پژوهشی، مشارکت دادن دانشجویان در امر پژوهش و تشویق آنان به این امر..

.کسب مرجعیت علمی و فناوری در زمینه تخصصی مورد نظر ورسیدن به استانداردهای بین المللی تولید علم با افزایش مقالات علمی  پژوهشی و بالا بردن سطح کیفی مقالات و اجرای طرح های تحقیقاتی بنیادی  کاربردی هدفمند و مطرح.

.جذب هرچه بیشتر نخبگان و استعدادهای درخشان و ایجاد انگیزه برای آنان از طریق مشارکت آنان در فعالیت های تحقیقاتی  پژوهشی قطب.