اهداف جزئی

1. ارائه مدلهای ریاضي بیماریها وروشهای کنترلی در بهبود تشخیص و درمان بیماریها وهمکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد.

1. ارائه مدلهای ریاضي در فرآیندهای صنعتي و کنترل بهینه آنها.

1. اجرای پروژه های صنعتي و طرحهای پژوهشي در راستای مدلسازی ریاضي در صنعت و علوم پزشکي.

1. گسترش فرهنگ مدلسازی و بهینه سازی در پزشکی، صنعت و جامعه.

1. تولید فناوریهای نوین وتهیه نرم افزار مناسب و ارائه خدمات نرم افزاری.

1. برگزاری همایشهای علمي وکارگاههای آموزشي و افزایش روابط علمي بین المللي.

1. بالابردن کیفي وکمي مقالات علمي-پژوهشي و تربیت نیروی انساني با کیفیت.

1. تولید دانش فنی و دستیابی به فناوری های نوین.

1. توانمند سازی مدلسازی علمی و صنعتی درشرکتهای دانش بنیان.

1. مدلسازی بهینه سازی نانو سیال.

1. تولید و انتشار هرچه بیشتر مقالات علمی - پژوهشی و ارتقای سطح کیفی آنان و اجرای طرح های علمی- پژوهشی.

1. برگزاری همایش های علمی، سمینارها، کارگاه های آموزشی و برگزاری دوره های آموزشی با همکاری اساتید برجسته داخلی و خارجی.

1. اجرای میان رشته ای ریاضیات زیستی و پزشکی که هم اکنون طرح پیشنهادی آن توسط این قطب علمی در شورای گسترش وزارت به تایید رسیده است.

1. ایجاد ارتباطات برون سازمانی با سازمان ها و موسسات صنعتی و خدماتی و عقد پروژه های صنعتی و خدماتی.

1. ارتقا ارتباط با پارک علمی-فناوری و مراکز رشد.

1. ارائه روشهای عددی حل معادلات.

1. تربیت نیروهای انسانی متخصص داخلی و خارجی.

1. تهیه گزارش های علمی و تالیف کتب علمی – پژوهشی.

1. همکاری با مراکز علمی - پژوهشی داخل و خارج از کشور.

1. ایجاد آزمایشگاههای جدید و امکانات نرم افزاری و سختافزاری مورد نیاز و تقویت آزمایشگاه های موجود جهت محاسبات موازی با GPU و طراحی بسته های نرم افزاری.

1. شناسایی، جذب و تربیت دانشجویان ودانش پژوهان نخبه دردوره های دکتری وپسادکتری...